



Over ons

Home/Over ons

Loon- en grondverzetbedrijf Markusse BV

Markusse BV. is van alle markten thuis. Met ons team van vakmensen kunnen we iedere klus aan. We zijn werkzaam in het agrarisch loonwerk, grond weg en waterbouw en de bosbouw

 

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit aannemers, overheidsinstellingen (gemeente, waterschap) en agrariërs. Wij zijn gevestigd in 's-Heer Abtskerke (in de buurt van Goes) en wij werken door heel Zuid-West-Nederland.

 

Onze machines



Markusse BV verzorgt de aanleg en het onderhoud van natuurgebieden. Met onze machines zoals de rupsmaaier, maaikorf, prikkeldraadmachine en grondbewerkingsmachines kunnen wij bijna iedere klus aan.

Markusse BV voert bosbouw werkzaamheden uit door heel Zuid-West-Nederland. Het werk bestaat uit snoeien van bomen en struiken, het kappen en omzagen van bomen maar ook bestrijden van boomziektes. Voor dit werk zetten we onze Shredder en chipper in.

Markusse grond-, weg-. en waterbouw is actief in diverse takken van het grondverzet; van het uitgraven van bouwputten in nieuwbouwwijken tot de bestrating van bedrijfsterreinen. Wij hebben diverse rupskranen en wielkranen tot onze beschikking alsmede een laadschop en een knikmops.

Akkerbouw bedrijven, veehouderijen en fruitteeltbedrijven helpen wij met grondbewerking, zaaien en oogsten. Wij hebben een groot machinepark voor deze verschillende werken.

Over ons

Markusse BV werkt in heel Zuid-West Nederland in het agrarisch loonwerk, bosbouw, grond, weg- en waterbouw en landschapsverzorging.

Bellen

Administratie

Tel. 0113-311363

Bosbouw, loonwerk en handel

Chris Markusse

Tel. 06-53760696

Landschap, GWW en transport

Jan-Willem de Jonge

Tel. 06-53797266

Contact

Markusse BV

Linswegje 3

4444 AL 's-Heer Abtskerke

Tel. 0113-311363

Volg ons

 

© Markusse bv | Privacyverklaring





